Korian Academy

Waarom Korian

Jouw persoonlijke ontwikkeling, dat is wat telt

De Korian Academy, ons eigen opleidingsplatform, staat centraal in de strategie van onze onderneming. Het is één van de prioriteiten van het HR-beleid. We bieden jou ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Je mag je maximaal ontplooien, bij ons kan en mag je groeien.

Korian Academy

Korian Academy

Zin in een uitdaging?

Met de Korian Academy tonen wij als werkgever dat we willen investeren in jou als waardevolle medewerker en jij krijgt de kans om te investeren in jezelf. Door een opleiding te volgen, voel je je beter op het werk, help je je talenten optimaal te benutten en maak je het voor jezelf mogelijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo kunnen we samen onze dienstverlening naar onze bewoners, cliënten en patiënten verder kwalitatief waarborgen, verbeteren en vernieuwen. Er zijn voortdurend mogelijkheden voor jobrotatie en/of doorstroming. Dat kan binnen eenzelfde voorziening en op hoofkantoor.

Wat biedt de Korian Academy?

Het opleidingsaanbod van onze Korian Academy is uiterst divers en bestaat uit verplichte opleidingen en opleidingen per functiegroep die bijdragen tot je professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo kan je doelgericht de gewenste opleiding opzoeken en je inschrijven voor de meest geschikte opleiding in jouw situatie.

s.Keys – Skills for Share

Ontwikkeling tot leiderschap

s.Keys – Skills for Share

s.Keys – Skills for Share is het gestandaardiseerde managementontwikkelingsprogramma van Korian in alle Europese landen, ontwikkeld voor (potentiële) directeurs en managers. In het driejarige programma kan iedereen zijn persoonlijke leiderschaps- en managementcompetenties op maat ontwikkelen.

Download onze opleidingscatalogus
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.