Waarom Korian: Vier goede redenen

Waarom Korian

Wij investeren in jou

We hechten belang aan wie je bent, je persoonlijkheid, wat je belangrijk vindt en het carrièrepad dat je wil bewandelen. Bij ons kan en mag je doorgroeien. Vanuit onze Korian Academy bieden we allerlei opleidingen en bijscholingen. En heb je op een bepaald ogenblik zin om een totaal andere richting aan je carrièrepad te geven? Ook dat kan. We bekijken dan graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek hier onze vacatures!

Wij bieden jou wat een aantrekkelijke Europese werkgever kan bieden

Korian is actief in zeven Europese landen. We zetten erg in op innovatie, digitalisering en vernieuwing. We wisselen best practices uit onder collega's, maar ook met de andere landen. Zo versterken we elkaar. We hechten veel belang aan ethische zorg en onderschrijven daartoe het Ethisch charter. Onze drie waarden: Vertrouwen, Initiatief en Verantwoordelijkheid vormen de basis van onze dagelijkse activiteiten. We nodigen je graag uit om zelf te ervaren wat moderne zorg betekent.

Ontdek hier meer over Korian als onderneming!

Bij Korian empoweren we vrouwen in leiderschapsrollen. Bovendien kent talent bij ons geen leeftijd.

Wij waken voortdurend over het quotum vrouwen in ons management. In onze voorzieningen zijn diverse uurregelingen mogelijk: voltijds, deeltijds, combinatie voorziening met thuisverpleging, werken in meerdere voorzieningen… Niet alles is mogelijk, maar wel veel.

Ontdek hier meer over de Korian Academy!

Zowel onze bewoners als onze medewerkers zijn bij ons in goede handen

Vanuit onze Positive Care filosofie focussen we op de eigenheid en de persoonlijke wensen van onze bewoners, cliënten en patiënten en staat levenskwaliteit centraal. Met hart en ziel kiezen we steeds voor de optimale oplossing. En die filosofie geldt ook voor onze medewerkers, ook voor hen zoeken we steeds de beste oplossing zodat ze zich goed voelen op de werkvloer, want gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige bewoners, cliënten en patiënten.

Ontdek hier onze extra-legale voordelen!
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.