Onze voordelen

Waarom Korian

Wat bieden we jou?

Werken bij Korian betekent zinvol bijdragen aan de levenskwaliteit en het welzijn van ouderen en kwetsbare mensen. ‘Samen zorgen voor waardigheid en levenskwaliteit van eenieder in tijden van kwetsbaarheid' is het hart van onze organisatie, de missie van ons allen, en die geldt ook voor onze medewerkers. Bij Korian dragen we graag ‘zorg voor hen die zorg dragen’. Ook jouw welzijn staat voorop. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor gelukkige bewoners en cliënten. En dat is tenslotte waar het om draait!

De voordelen van Korian in een oogopslag

Ruimte voor creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Je mag je maximaal ontplooien. Bij ons kan en mag je groeien, er zijn voortdurend nieuwe mogelijkheden voor jobrotatie en/of doorstroming. Dat kan binnen dezelfde voorziening maar ook binnen de organisatie en op hoofdkantoor.

Dicht bij huis werken

Onze 116 voorzieningen zijn verspreid over het ganse land zodat er altijd een huis is bij jou in de buurt. Of je kan aan de slag in de thuiszorg of thuisverpleging.

Evenwichtige work-life balans

Diverse uurregelingen: fulltime, parttime, vier vijfde. Telewerk is de gangbare norm.

Financieel stabiele werkgever

Marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen, een zekerheid op langetermijn

Goede onboarding

We heten je welkom en maken je wegwijs in onze organisatie. We zorgen ervoor dat je je onmiddellijk thuisvoelt in je team.

Korian Academy

Ons eigen opleidingsplatform met een uiterst divers opleidingsaanbod zodat jij kan groeien en ontwikkelen.

Diversiteit

We kiezen bewust voor diversiteit onder onze medewerkers. Bij Korian werken collega’s uit verschillende culturen samen. We voorzien taalopleidingen aan anderstaligen zodat de integratie vlot kan verlopen.

Hoge kwaliteitsnormen

Tegen 2023 beschikken al onze huizen én Home Care over het kwaliteitslabel ISO 9001. Dagelijks zetten wij in op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening met focus op goede zorg, veiligheid en vooral levenskwaliteit van onze bewoners.

Unieke visie op ouderenzorg

Positive Care is onze visie op ouderenzorg: persoonsgerichte zorg met aandacht voor de eigenheid en autonomie van onze bewoners, cliënten en patiënten.

Evenementen voor medewerkers

We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers: Teambuildings, boeiende lezingen…Op hoofdkantoor heffen we een glaasje in het Korian Kafé.

Online personeelsvoordelen

Via een online voordelenplatform kan je elke maand genieten van aantrekkelijke aanbiedingen van sterke merken.

Korian Konnect App

Bouw mee aan Korian Kommunity via onze eigen Korian Konnect app! Hier krijg je als medewerker toegang tot weetjes, bedrijfsinformatie, je planning en een heleboel personeelsvoordelen.

Acht engagementen naar alle medewerkers

Met hart en ziel dragen we graag zorg voor hen die zorg dragen. We willen dat alle medewerkers van Korian zich gewaardeerd voelen. Daarom hebben we op Europees niveau dit initiatief gelanceerd: Onze acht engagementen naar alle medewerkers.

Engagement
Voordelen KorianJobs

Met hart en ziel

Onze huizen

Op de website www.korian.be vind je al onze huizen met foto’s en contactgegevens.

Op www.korianhomecare.be vind je alle info over onze thuiszorg en thuisverpleging.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.