Kiezen voor een job in de thuiszorg of thuisverpleging

Jobs per functie

Verzorgende thuiszorg
Korian Home Care slogan
Verpleegkundige thuisverpleging

Werken in de thuiszorg of thuisverpleging

Of je nu net afgestudeerd bent als zorgprofessional, of dat je als ervaren zorgprofessional een overstap overweegt en de juiste werkgever zoekt, je staat voor een belangrijke keuze: ga je aan de slag in een vaste zorgomgeving (zoals een ziekenhuis of woonzorgcentrum) of kies je voor de thuisverpleging/thuiszorg?

Werken in de thuisverpleging en thuiszorg biedt een unieke en waardevolle ervaring als zorgprofessional.
Of je nu aan de slag gaat als verpleegkundige, verzorgende in de gezinszorg, poetsdienstmedewerker of een administratieve kracht bent: zorg bieden aan huis draagt bij aan je professionele en persoonlijke groei.

Hier zetten we de voordelen van het werken in een thuisomgeving, de thuisverpleging en thuiszorg voor jou op een rijtje:

Flexibele werktijden

Als thuiszorgprofessional geniet je van flexibele werktijden. Dit helpt bij een betere balans tussen werk en privéleven. Ideaal voor wie behoefte heeft aan meer controle over zijn werktijd.

De persoonlijke band

Zorg bieden in een thuisomgeving biedt de mogelijkheid om een persoonlijke band op te bouwen met cliënten, patiënten en hun families. Deze diepere relaties maken het werk bevredigend en betekenisvol.

Waardering

Je werk wordt sterk gewaardeerd door cliënten/patiënten en hun families. Dit gevoel van waardering en dankbaarheid dat je ontvangt, ook dit maakt je werk extra bevredigend en betekenisvol.

Gevarieerde werkomgeving

Je werkt in verschillende huishoudens en omgevingen, wat zorgt voor een gevarieerde en interessante werkdag.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

 In de thuiszorg werk je zelfstandig, hierdoor heb je meer verantwoordelijkheid en autonomie. Je kan dus direct inspelen op de behoeften van je cliënten of patiënten. Toch sta je er niet alleen voor. Jouw regioverantwoordelijke staat voor jou klaar om je te ondersteunen of advies te geven waar nodig.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

We bieden je opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen. Er is een breed gamma aan opleidingen en je kan ook groeien door je om te scholen.

Kom erbij!

Kijk je uit naar een carrière waarin je echt het verschil maakt? Heb je een hart voor mensen, werk je graag en ben je zorgzaam? Kom erbij!

Bekijk onze thuiszorg vacatures:

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.